Home Contact
AsiQ Beveiliging & Consultancy gekozen als
Beste Go-MKB bedrijf Flevoland van het jaar 2011

Op 7 april 2011 vond de provinciale voorverkiezing van de Jong MKB-er van het jaar plaats. De provinciale vereniging voor startende en groeiende ondernemers Go-MKB heeft uit de 16 voorgedragen bedrijven een tweetal kandidaten geselecteerd voor de tweede ronde, in de opmaat naar de landelijke verkiezing Jong MKB-er van het jaar 2011. Het bedrijfsbezoek werd door de voorzitter en een algemeen bestuurslid afgelegd. De navolgende aspecten zijn getoetst: Ambitie, Financiën, HRM, ICT en beveiliging en marketingstrategie.

Na het bedrijfsbezoek en zorgvuldige overweging van de verkregen informatie heeft het bestuur van Go-MKB besloten om AsiQ Beveiliging & Consultancy voor te dragen voor de verkiezing Jong MKB-er van het jaar. De bevindingen en argumentatie die hiertoe hebben geleid zijn als volgt:

Asiq Beveiliging & Consultancy wordt geleid door de ondernemers Rick en Anita Zoet, met sterke visie en strategie, zij voeren een kennisintensief bedrijf met no-nonsense mentaliteit, met lef om te investeren. Het bedrijf wordt ondanks de jonge leeftijd gezien als een expertisecentrum in de branche. Met een landelijk dealerschap voor de marktleider in beveiligingscamera's Pelco heeft het bedrijf een stevig fundament en is de basis voor continuïteit gelegd. Er zijn duidelijke keuzes gemaakt en het bedrijf ontwikkelt zich zichtbaar, met recht een GO-MKB-er, een Groeiende Ondernemer.

AsiQ Beveiliging, met de Q voor kwaliteit

Een omgeving van hoge kwaliteit is van meetbare invloed op veel aspecten van uw bedrijf of woonomgeving. Een kwaliteitsomgeving verhoogt bovendien het comfort, de veiligheid en de productiviteit

AsiQ Beveiliging is een jong en dynamisch bedrijf dat ondanks haar korte bestaan meer dan 25 jaar ervaring heeft in elektronische beveiliging.

AsiQ Beveiliging levert advies, diensten en producten op het gebied van elektronische beveiliging. Het gaat daarbij in het bijzonder om systemen voor inbraaksignalering, camera-observatie, toegangscontrole en intercomsystemen, service en onderhoud, en alarmcentralediensten.

AsiQ Consultancy verleent diensten op het gebied van Risicoanalyses en begeleiding in implementatie trajecten op het gebied van technische beveiliging.

AsiQ Products levert een breed scala van producten op het gebied van observatie systemen, SMS doormelding/activering en Tracking en Tracing systemen.

Het bedrijfsproces van AsiQ is gebaseerd op een kwalitatieve en flexibele partnerschapbenadering. Omdat u als klant opereert in een onzekere bedrijfsomgeving is het van essentieel belang dat we zodanig flexibel blijven dat we niet alleen aan uw behoeften van vandaag, maar ook aan die van morgen tegemoet kunnen komen.

Ons streven is bij te dragen aan 'win-win oplossingen', waarvan beide partijen kunnen profiteren door een kwalitatieve en professionele overeenkomst